Τα 5 basics των διακοπών

Είναι η εποχή που το σώμα είναι στην πόλη αλλά το πνεύμα στο νησί…

Σκεπτόμενοι τις διακοπές μας σίγουρα έρχονται πιο κοντά . Ας φτιάξουμε λοιπόν τις λίστες μας κι ας ξεχυθούμε στα μαγαζιά για να καλύψουμε τις βασικές μας ελλείψεις .

Black-Boho-Handmade-Beach-Bag-orange-a-Moods-Accessories

Δεν μπορούμε να φύγουμε για το νησί χωρίς την άκρως απαραίτητη τσάντα θαλάσσης . Η τσάντα θαλάσσης έχει πρακτική σημασία αλλά σίγουρα αποτελεί και ένα statement στην καλοκαιρινή μας εμφάνιση .

Κάνε δικιά σου την αγαπημένη σου τσάντα θαλάσσης εδώ.

Blue-Floral-Pareo-1-Moods-Accessories

Εξίσου απαραίτητο μας είναι και το παρεό . Το παρεό μπορεί να μας συνοδεύει από την πρωινή μας εμφάνιση στην παραλία μέχρι και το απογευματινό μας ποτό , ρίχνοντάς το στον λαιμό, δίνοντας στυλ στην εμφάνιση μας.

Κάνε δικό σου το αγαπημένο σου παρεό εδώ.

Moods Accessories Blog Post 001

Στην βαλίτσα μας σίγουρα θα υπάρχουν παραπάνω από 2 σχέδια μαγιό αλλά είναι πλέον must ένα από αυτά να είναι ένα ολόσωμο κατάλληλο για τον δικό μας σωματότυπο.

Moods Accessories Blog Post 002

Δεν μπορεί να λείπει από τις αποσκευές μας ένα υφασμάτινο σορτσάκι που θα συνδυάσουμε με το μαγιό μας το πρωί αλλά και με ένα τοπ στην βραδινή μας έξοδο.

Last but not least το αγαπημένο μας ζευγάρι πολύχρωμες εσπαντρίγιες που είναι τόσο in που μπορεί να αποτελέσει και το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσουμε στις διακοπές όλες τις ώρες της ημέρας .

Έτοιμες λοιπόν για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *